fbpx

Laat ons de soundtrack van jullie speciale dag zijn

 Wij spelen wat jullie hart verlangt, van intieme momenten tot swingende feestnummers. Jullie wensen, onze muziek – voor de perfecte sfeer op jullie speciale dag!

Boeken of contact opnemen

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk onze promo

Onze pakketten

Akoestisch

Gewapend met onze piano op wielen, een contrabas en een mini-drumset kunnen wij al spelend binnenkomen. Als het nodig is nemen we een kleine geluidsset en sfeerverlichting mee.
Ideaal voor bij de borrel, tijdens een verjaardag of een feest met meerdere zalen (of buiten uiteraard!). Ook mogelijk als er geen stroom is.

3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€1999,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten

Versterkt

Een band die de hele dag meebeweegt? U kunt zelf het volume bepalen bij onze geluidsman. Dit kan van muisstil tot nét geen bloedende oren. Dit is ons meest flexibele pakket. We kunnen op elk volume spelen, op de achtergrond of volle bak dansen. Meest gekozen voor bruiloften.

3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€2499,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten
Bruiloft banner?

Knalfuif!

Een groter feest? Meer show! Gewapend met een supergave gastmuzikant (saxofonist of gitarist) kunnen we uw feest echt naar een hoogtepunt brengen. In deze opstelling zijn wij op ons best en komt ons team echt tot z’n recht. Mocht u nog extra wensen hebben kan dat ook zeker! Denk aan een zangeres, blazerssectie of juist een grote lichtshow bediend door een ervaren lichttechnicus. Vraag naar de mogelijkheden.
3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€2999,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten

Evenement op maat

Voor iedereen met bijzondere wensen geschikt. Voor een speciale en onvergetelijke dag!

Op elke locatie mogelijk! Op het strand, boven op de Eiffeltoren, in een gele onderzeeër of achter in de tuin.

Dansende beren, Onze DJ in een sumopak (1 van onze favorieten :), clowns die met brandende kettingzagen jongleren, een bruiloft voor 40.000 man, een lichtshow waar je blind van wordt? U bedenkt het, wij regelen het!

Neem vooral contact op.

 

Prijs op aanvraag

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten

Deze feestlocaties gingen u voor: