fbpx

Bruiloftband Acoustic Jukebox - Perfect voor uw bruiloft!

Wat wil je horen? Mooi, dan gaan we dat spelen! Eigenlijk is het concept van de Acoustic Jukebox zo simpel. U vraagt, wij spelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt, op een grasveld zonder stroom, een stijlvol diner, of in de Ziggo dome. Het kan allemaal. Vraag nu jouw lijflied, guilty pleasure of dansplaat aan!

U en uw gasten bepalen de koers, want we spelen zonder setlist. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op het moment. Of jullie nou Abba, K3, Rammstein of Hazes willen horen. Hebben jullie wilde plannen? En is onze begeleiding daarvoor nodig? Denk aan een openingsdans, of karaoke door je zus. Laat het ons weten! We studeren graag nieuwe liedjes in! Alles kan, alles mag 🙂

Bekijk onze promo:

Bruiloftband akoestisch of versterkt

De Acoustic Jukebox is in veel verschillende opstellingen te boeken. Hoofdzakelijk Akoestisch of Versterkt. Maar alles wat daar tussen zit is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met u mee. Maatwerk is waar wij goed in zijn, en wat uw feest bijzonder maakt. Vertel ons wat uw wensen zijn, en wij proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Alles kan, alles mag! Denk bijvoorbeeld aan een DJ voor in de pauzes! Of onze saxofonist als extra muzikant. Dit is met elk pakket te combineren! 

Wij vinden het van belang dat jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen. Daarom bespreken we vooraf al uw wensen en hoeft er niets meer geregeld te worden op de dag zelf. U heeft rechtstreeks contact met, ons en door onze ervaring weten wij precies hoe we van uw bruiloft een succes maken.

Wij vinden het van belang dat jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen. Daarom bespreken we vooraf al uw wensen en hoeft er niets meer geregeld te worden op de dag zelf. U heeft rechtstreeks contact met ons, en door onze ervaring weten wij precies hoe we van uw bruiloft een succes maken.

Akoestisch

Gewapend met onze piano op wielen, een contrabas en een mini-drumset kunnen wij al spelend binnenkomen. Als het nodig is nemen we een kleine geluidsset en sfeerverlichting mee.
Ideaal voor bij de borrel, tijdens een verjaardag of een feest met meerdere zalen (of buiten uiteraard!). Ook mogelijk als er geen stroom is.

3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€1999,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten

Versterkt

Een band die de hele dag meebeweegt? U kunt zelf het volume bepalen bij onze geluidsman. Dit kan van muisstil tot nét geen bloedende oren. Dit is ons meest flexibele pakket. We kunnen op elk volume spelen, op de achtergrond of volle bak dansen. Meest gekozen voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€2499,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten
Bruiloft banner?

Knalfuif!

Een groter feest? Meer show! Gewapend met een supergave gastmuzikant (saxofonist of gitarist) kunnen we uw feest echt naar een hoogtepunt brengen. In deze opstelling zijn wij op ons best en komt ons team echt tot z’n recht. Mocht u nog extra wensen hebben kan dat ook zeker! Denk aan een zangeres, blazerssectie of juist een grote lichtshow bediend door een ervaren lichttechnicus. Vraag naar de mogelijkheden.
3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

€2999,-

* Inclusief 9% btw, exclusief reiskosten