fbpx

Bruiloftband Acoustic Jukebox - Perfect voor uw bruiloft!

Wat wil je horen? Mooi, dan gaan we dat spelen! Eigenlijk is het concept van de Acoustic Jukebox zo simpel. U vraagt, wij spelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt, op een grasveld zonder stroom, een stijlvol diner, of in de Ziggo dome. Het kan allemaal. Vraag nu jouw lijflied, guilty pleasure of dansplaat aan!

U en uw gasten bepalen de koers, want we spelen zonder setlist. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op het moment. Of jullie nou Abba, K3, Rammstein of Hazes willen horen. Hebben jullie wilde plannen? En is onze begeleiding daarvoor nodig? Denk aan een openingsdans, of karaoke door je zus. Laat het ons weten! We studeren graag nieuwe liedjes in! Alles kan, alles mag 🙂

Bekijk onze promo:

Bruiloftband akoestisch of versterkt

De Acoustic Jukebox is in veel verschillende opstellingen te boeken. Hoofdzakelijk Akoestisch of Versterkt. Maar alles wat daar tussen zit is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met u mee. Maatwerk is waar wij goed in zijn, en wat uw feest bijzonder maakt. Vertel ons wat uw wensen zijn, en wij proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Alles kan, alles mag!

Wij vinden het van belang dat jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen. Daarom bespreken we vooraf al uw wensen en hoeft er niets meer geregeld te worden op de dag zelf. U heeft rechtstreeks contact met, ons en door onze ervaring weten wij precies hoe we van uw bruiloft een succes maken.

Wij vinden het van belang dat jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen. Daarom bespreken we vooraf al uw wensen en hoeft er niets meer geregeld te worden op de dag zelf. U heeft rechtstreeks contact met ons, en door onze ervaring weten wij precies hoe we van uw bruiloft een succes maken.

Akoestisch

1899,- €1999 in 2024
 • Gewapend met onze piano op wielen, een contrabas en een mini-drumset kunnen wij al spelend binnenkomen. Wij zijn de hele avond verplaatsbaar. 0 opbouwtijd, 0 kabels, en 0 gedoe. Wel leuke muziek (tenminste, als jullie leuke verzoekjes aanvragen) en een laag volume. Ideaal voor een ceremonie, buiten of een feest met meerdere zalen. Ook mogelijk als er geen stroom is.
 • Perfect voor kleine gezelschappen
 • Geen opbouwtijd of stroom nodig
 • Goed te combineren. 'S middags Akoestisch, 's avonds Versterkt

Semi-Akoestisch

1999,- €2099 in 2024
 • Naast onze instrumenten hebben wij hier ook een geluidssysteem en (sfeer)verlichting mee. Hiermee creëren we een sfeervol podium. Hierdoor kunt u ons in de hele ruimte verstaan, kunt u de emotie van onze gezichten aflezen en er kan er zeker gedanst worden!
 • Met geluid en licht tot 100 personen
 • Geschikt voor verjaardagen en andere partijen
 • 3 sets van 45 minuten (langer is mogelijk)

Versterkt: Bruiloft

2499,- €2599 in 2024
 • Een groter feest? meer show! U kunt zelf het volume bepalen bij onze geluidsman. Dit kan van muisstil tot nét geen bloedende oren. In deze opstelling zijn wij op ons best, en kunnen we ons richten op jullie laten dansen! (tenzij je liever op je kruk blijft zitten natuurlijk)
  Ideaal voor bruiloften!
 • Met geluid, sfeer- en feestverlichting tot 150 personen
 • Perfect voor bruiloften
 • Mét geluidsman gegarandeerd nooit te hard of te zacht!
Populair!